Herinrichting Speeltuin Korenkamp

HERINRICHTING SPEELTUIN KORENKAMP

Door de komst van de nieuwbouw is Epse een groot aantal (kleine) kinderen rijker. Super gezellig, maar onze speeltuin aan de Korenkamp is hier niet op ingericht.

Op dit moment…!

Gemeente Lochem wil ons ondersteunen in een plan om meer speel capaciteit te creëren, zodat ook alle nieuwe jonge inwoners van Epse naar hartenlust kunnen spelen

! HIERVOOR HEBBEN WE JULLIE HULP NODIG !

Zwemfestijn 2018 !!!

Ook in 2018 gaan we natuurlijk weer verder met onze activiteiten!

We gaan op zaterdag 20 januari 2018 weer zwemmen, met onze leden in het zwembad van de Beemd te Lochem. Het zwembad is gereserveerd vanaf 18 uur tot 20 uur!
Ook zullen wij weer zorgen dat er wat te drinken en patatjes zijn, om het feest compleet te maken. Het 2e deel van de avond gaan we weer disco zwemmen. De disco lampen gaan aan en de muziek wat harder!

Lampionnen maken en optocht

Lampion maken
Op woensdagmiddag 8 november hebben vele kinderen een lampion versierd op de Brink in de J vd Hoevenschool. Om vervolgens op vrijdag 10 november mee te lopen aan de lampionnenoptocht door Epse.
Onder begeleiding van Deurdweilers Daeventer werd de sfeer extra gezellig.
De optocht eindigde in de kantine van SV Epse. Hier stond de warme chocolade melk en koffie klaar! Het bleef nog lang gezellig in de kantine met de Deurdweilers Daeventer!

Zomerspelen

Lieve Prinsen en Prinsessen!

Het zit er helaas weer op, De Epse Zomerfeesten!
De organisatie heeft weer een prachtig weekend op poten gezet, met dit jaar als thema; SPROOKJES!
Ook voor de kinderen werden er natuurlijk tal van activiteiten georganiseerd.

Wij van de speeltuinvereniging hebben natuurlijk ook onze steentje bijgedragen. Op zaterdag middag werken de kinderactiviteiten in samenwerking met ons georganiseerd.

Palmpaasoptocht

Zondag 9 april organiseerde de Speeltuinvereniging Epse de jaarlijkse Palmpassenoptocht.
Om 11.30 uur vertrokken we van de speeltuin aan de Korenkamp.
Vele kinderen liepen mee door het dorp naar de speeltuin aan het Wansink waar de paashaas meer dan 200 eieren had verstop, en 3 gouden eieren.
Het goede zoeken werd flink beloond. Voor elke kind wat meedeed was er een presentje.
Emma, Romee, en Tess hadden de gouden eieren gevonden! Zij kregen een chocolade paashaas.

Wil je ook meedoen met activiteiten van de speeltuinvereniging, wordt dan lid!

Paasvuur 2017

Het paasvuur was een succes

Door omstandigheden moesten we last-minute op zoek naar een nieuwe lokatie en dit is gelukt!!

Het paasvuur werd opgebouwd aan de Dortherweg tussen nr 26 en 28, in een weiland aan de rechterkant vanaf Epse gezien.

NL DOET 2017

Tijdens de zomer worden onze speeltuinen volop gebruikt.
Daarom is het van groot belang dat ze er netjes bij liggen, zonder achterstallig onderhoud.
Zo werken we met z'n allen aan een omgeving waar kinderen veilig kunnen spelen

Daarom was dit een perfecte klus voor NL DOET 2017!!

Graag willen wij iedereen bedanken die ons meegeholpen heeft om alles weer netjes te krijgen.
NL DOET

Speeltuinen blad vrij

De speeltuinen zijn weer bladvrij.

Mede dankzij vele vrijwilligers hebben wij de speeltuinen weer blad vrij gemaakt.

Wij willen iedereen bedanken die ons hebben geholpen.

Wilt u ook eens een klusje doen voor de speeltuinvereniging? Wij zoeken altijd nog mensen die af en toe een handje kunnen helpen.
Meld je aan bij één van de bestuursleden of stuur een email naar: info@speeltuinverenigingepse.nl .

Nieuwsbrief en Facebookpagina

Sinds kort hebben wij ook een nieuwsbrief wat per mail verzonden wordt. Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een mail naar: inge_pijffers@hotmail.com en geef aan dat u een nieuwsbrief wilt.

U kunt ons ook volgen via Facebook om op de hoogte te blijven van alle het nieuws en activiteiten!
Facebookpagina Speeltuinvereniging Epse

Abonneren op Speeltuinvereniging Epse RSS