Waterpret 2018

Waterpret!

De laatste schooldagen zijn bezig en het is mooi weer. Kun je wat verkoeling gebruiken om de vakantie te beginnen?
Heb je nog een goed waterpistool?
Moet je nog iemand nat maken? Je broer, zus, je ouders of vrienden? Dat kan!

Op zaterdagmiddag 14 juli om 16.00 uur is er een waterpistolen gevecht in de speeltuin aan het Wansink in Epse.

RABOBANK - HART VOOR DE ACHTERHOEK 2018

BEDANKT!!!!!

Bedankt voor het stemmen!!!!
We hebben € 347,44 opgehaald!

WIJ HEBBEN UW STEM NODIG!

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek ondersteunt al jaren verenigingen en stichtingen in haar omgeving.
Via Hart voor de Achterhoek stellen wij in 2018 een bedrag van € 400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij ons bankieren.
De leden van de bank brengen vijf stemmen uit op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard.

Nieuwsbrief en Facebookpagina

Sinds kort hebben wij ook een nieuwsbrief wat per mail verzonden wordt. Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een mail naar: inge_pijffers@hotmail.com en geef aan dat u een nieuwsbrief wilt.

U kunt ons ook volgen via Facebook om op de hoogte te blijven van alle het nieuws en activiteiten!
Facebookpagina Speeltuinvereniging Epse

Zomerfeesten 2018

Helaas zijn de Zomerfeesten in Epse weer voorbij.
Na een schitterend weekend is alles weer helemaal opgeruimd.
Ook dit jaar hebben wij ons steentje weer bijgedragen. Op zaterdag organiseerde wij de kinderspelen.
We hebben genoten van de grote opkomst!

Voor meer informatie en uitslagen over de zomerfeesten: Zomerfeesten Epse

Palmpasen optocht en eieren zoeken

Wat hadden we weer een heerlijk weer!

De optocht vanaf de speeltuin aan de Korenkamp ging door het dorp naar de speeltuin aan het Wansink.
Daar hadden enkele paashazen vele eieren verstopt!

Alle eieren zijn gevonden en ook nog 3 gouden eieren!!
En voor iedereen was er een prijs!
De winnaars van de gouden eieren kregen een extra grote prijs!

Tot de volgende keer!

Paasvuur 2018

Het paasvuur is helaas weer voorbij.

Met een fakkeloptocht gingen we naar de paasbult toe.
Heel Epse en omstreken hadden er voor gezorgd dat er veel snoeihout gebracht is zodat de Poorte Joppe het tot een mooie hoge bult kon maken.
Rond 20 uur werd de bult aan gestoken door de fakkels.

Vele mensen bleven nog gezellig, onder het genot van een drankje, enkele uurtjes hangen.

Het was weer een geslaagd paasvuur!

We willen graag iedereen bedanken, die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt! En hopelijk tot volgend jaar!

IJsbaan het Vlinderplein Epse 2018

Wat een verschil,
zo was het mooi schaatsweer en nu lijkt het ineens lente.
De schaatsbaan is voorbij. We bedanken onze vrijwilligers en de groenploeg van SV Epse voor hun hulp. En we bedanken jullie voor jullie komst!
We zijn inmiddels weer druk bezig voor de onze volgende activiteiten van de speeltuinvereniging.
Hopelijk zien we jullie binnen kort bij onder andere de palmpasen optocht of het paasvuur in Epse.

Zie voor meer activiteiten onze internetpagina of facebookpagina van de speeltuinvereniging Epse. Anders tot volgend keer op het Vlinderplein

Zwemfestijn 2018 !!!

Ook in 2018 hebben we weer gezwommen

Op zaterdag 20 januari zijn we met een bus vol kinderen naar het zwembad de Beemd in Lochem geweest.
Twee uur lang was het hele zwembad voor ons alleen. Glijbaan, stroomversnelling, bubbelbad, het groot bad met matten en ballen, ranja, patat en echt disco zwemmen.
Het was een groot feest!

Voor leuke foto's zie onze facebookpagina!

Lampionnen maken en optocht

Lampion maken
Op woensdagmiddag 8 november hebben vele kinderen een lampion versierd op de Brink in de J vd Hoevenschool. Om vervolgens op vrijdag 10 november mee te lopen aan de lampionnenoptocht door Epse.
Onder begeleiding van Deurdweilers Daeventer werd de sfeer extra gezellig.
De optocht eindigde in de kantine van SV Epse. Hier stond de warme chocolade melk en koffie klaar! Het bleef nog lang gezellig in de kantine met de Deurdweilers Daeventer!

Herinrichting Speeltuin Korenkamp

HERINRICHTING SPEELTUIN KORENKAMP

Door de komst van de nieuwbouw is Epse een groot aantal (kleine) kinderen rijker. Super gezellig, maar onze speeltuin aan de Korenkamp is hier niet op ingericht.

Op dit moment…!

Gemeente Lochem wil ons ondersteunen in een plan om meer speel capaciteit te creëren, zodat ook alle nieuwe jonge inwoners van Epse naar hartenlust kunnen spelen

! HIERVOOR HEBBEN WE JULLIE HULP NODIG !

Abonneren op Speeltuinvereniging Epse RSS