Palmpasen optocht en eieren zoeken

Palmpasen optocht en eieren zoeken

Op zondag 25 maart is er weer de palmpasen optocht met daarbij eieren zoeken.

De optocht vertrekt op 11.30 uur vanaf de speeltuin aan het Korenkamp. We lopen door het dorp naar de speeltuin aan het Wansink, waar dan ook het eieren zoeken is.
Voor alle kinderen, die meedoen, t/m groep 8 is er altijd wel een beloning voor de inzet.

De paashaantjes voor de palmpasen stok is voor de “meelopende”leden op te halen op vrijdag 23 maart vanaf 11.45 bij de J.v.d. Hoevenschool in Epse.

Paasvuur 2018

Vanaf zaterdag 24 en 31 maart 2018 kan er ook in Epse het snoeiafval voor het Paasvuur worden ingeleverd. Dit kan uitsluitend van 9 tot 15 uur
De locatie is aan de Hassinklaan net buiten de bebouwde kom van Epse

Onze vergunning eist dat we voorwaarden moeten stellen aan het afval dat u brengt. Dit betekent dat wij uitsluitend onbewerkt, niet geverfd of geïmpregneerd (snoei)hout accepteren. Bovendien mag het hout niet dikker zijn dan maximaal 15 centimeter in doorsnede. Wilt u zich hier alstublieft aan houden! We zijn genoodzaakt dit te controleren!

Tags: 

Nieuwsbrief en Facebookpagina

Sinds kort hebben wij ook een nieuwsbrief wat per mail verzonden wordt. Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een mail naar: inge_pijffers@hotmail.com en geef aan dat u een nieuwsbrief wilt.

U kunt ons ook volgen via Facebook om op de hoogte te blijven van alle het nieuws en activiteiten!
Facebookpagina Speeltuinvereniging Epse

Tags: 

IJsbaan het Vlinderplein Epse 2018

Wat een verschil,
zo was het mooi schaatsweer en nu lijkt het ineens lente.
De schaatsbaan is voorbij. We bedanken onze vrijwilligers en de groenploeg van SV Epse voor hun hulp. En we bedanken jullie voor jullie komst!
We zijn inmiddels weer druk bezig voor de onze volgende activiteiten van de speeltuinvereniging.
Hopelijk zien we jullie binnen kort bij onder andere de palmpasen optocht of het paasvuur in Epse.

Zie voor meer activiteiten onze internetpagina of facebookpagina van de speeltuinvereniging Epse. Anders tot volgend keer op het Vlinderplein

Tags: 

Zwemfestijn 2018 !!!

Ook in 2018 hebben we weer gezwommen

Op zaterdag 20 januari zijn we met een bus vol kinderen naar het zwembad de Beemd in Lochem geweest.
Twee uur lang was het hele zwembad voor ons alleen. Glijbaan, stroomversnelling, bubbelbad, het groot bad met matten en ballen, ranja, patat en echt disco zwemmen.
Het was een groot feest!

Voor leuke foto's zie onze facebookpagina!

Tags: 

Lampionnen maken en optocht

Lampion maken
Op woensdagmiddag 8 november hebben vele kinderen een lampion versierd op de Brink in de J vd Hoevenschool. Om vervolgens op vrijdag 10 november mee te lopen aan de lampionnenoptocht door Epse.
Onder begeleiding van Deurdweilers Daeventer werd de sfeer extra gezellig.
De optocht eindigde in de kantine van SV Epse. Hier stond de warme chocolade melk en koffie klaar! Het bleef nog lang gezellig in de kantine met de Deurdweilers Daeventer!

Herinrichting Speeltuin Korenkamp

HERINRICHTING SPEELTUIN KORENKAMP

Door de komst van de nieuwbouw is Epse een groot aantal (kleine) kinderen rijker. Super gezellig, maar onze speeltuin aan de Korenkamp is hier niet op ingericht.

Op dit moment…!

Gemeente Lochem wil ons ondersteunen in een plan om meer speel capaciteit te creëren, zodat ook alle nieuwe jonge inwoners van Epse naar hartenlust kunnen spelen

! HIERVOOR HEBBEN WE JULLIE HULP NODIG !

Tags: 

Abonneren op Speeltuinvereniging Epse RSS