Herinrichting Speeltuin Korenkamp

HERINRICHTING SPEELTUIN KORENKAMP

Door de komst van de nieuwbouw is Epse een groot aantal (kleine) kinderen rijker. Super gezellig, maar onze speeltuin aan de Korenkamp is hier niet op ingericht.

Op dit moment…!

Gemeente Lochem wil ons ondersteunen in een plan om meer speel capaciteit te creëren, zodat ook alle nieuwe jonge inwoners van Epse naar hartenlust kunnen spelen

! HIERVOOR HEBBEN WE JULLIE HULP NODIG !

Nieuwsbrief en Facebookpagina

Sinds kort hebben wij ook een nieuwsbrief wat per mail verzonden wordt. Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een mail naar: inge_pijffers@hotmail.com en geef aan dat u een nieuwsbrief wilt.

U kunt ons ook volgen via Facebook om op de hoogte te blijven van alle het nieuws en activiteiten!
Facebookpagina Speeltuinvereniging Epse

Zomerspelen

Lieve Prinsen en Prinsessen!

Het zit er helaas weer op, De Epse Zomerfeesten!
De organisatie heeft weer een prachtig weekend op poten gezet, met dit jaar als thema; SPROOKJES!
Ook voor de kinderen werden er natuurlijk tal van activiteiten georganiseerd.

Wij van de speeltuinvereniging hebben natuurlijk ook onze steentje bijgedragen. Op zaterdag middag werken de kinderactiviteiten in samenwerking met ons georganiseerd.

Palmpaasoptocht

Zondag 9 april organiseerde de Speeltuinvereniging Epse de jaarlijkse Palmpassenoptocht.
Om 11.30 uur vertrokken we van de speeltuin aan de Korenkamp.
Vele kinderen liepen mee door het dorp naar de speeltuin aan het Wansink waar de paashaas meer dan 200 eieren had verstop, en 3 gouden eieren.
Het goede zoeken werd flink beloond. Voor elke kind wat meedeed was er een presentje.
Emma, Romee, en Tess hadden de gouden eieren gevonden! Zij kregen een chocolade paashaas.

Wil je ook meedoen met activiteiten van de speeltuinvereniging, wordt dan lid!

Paasvuur 2017

Het paasvuur was een succes

Door omstandigheden moesten we last-minute op zoek naar een nieuwe lokatie en dit is gelukt!!

Het paasvuur werd opgebouwd aan de Dortherweg tussen nr 26 en 28, in een weiland aan de rechterkant vanaf Epse gezien.

NL DOET 2017

Tijdens de zomer worden onze speeltuinen volop gebruikt.
Daarom is het van groot belang dat ze er netjes bij liggen, zonder achterstallig onderhoud.
Zo werken we met z'n allen aan een omgeving waar kinderen veilig kunnen spelen

Daarom was dit een perfecte klus voor NL DOET 2017!!

Graag willen wij iedereen bedanken die ons meegeholpen heeft om alles weer netjes te krijgen.
NL DOET

Speeltuinen blad vrij

De speeltuinen zijn weer bladvrij.

Mede dankzij vele vrijwilligers hebben wij de speeltuinen weer blad vrij gemaakt.

Wij willen iedereen bedanken die ons hebben geholpen.

Wilt u ook eens een klusje doen voor de speeltuinvereniging? Wij zoeken altijd nog mensen die af en toe een handje kunnen helpen.
Meld je aan bij één van de bestuursleden of stuur een email naar: info@speeltuinverenigingepse.nl .

Zwemfestijn 2017

Op zaterdag 28 januari 2017 gingen we met de kinderen die lid zijn van de speeltuinvereniging Epse naar het zwembad.
Voor het eerst gingen we met een bus vol kinderen naar zwembad de Beemd in Lochem.

Het zwembad was extra donker en de muziek stond harder dan normaal.
Iedereen kreeg patat en ranja, om daarna weer verder te kunnen spelen.

Het was weer een gezellige avond!

Wil je volgend jaar ook mee? Wordt lid van de speeltuinvereniging en zorg dat je minimaal zwemdiploma A hebt.

Lampionnen maken en optocht

Op woensdag 9 november was er weer lampionnen knutselen voor de lampionnen optocht die op vrijdag 11 november gehouden werd.

Op 11 november liepen we weer gezellig samen met de Deventer dweilers door het dorp de lampionnenoptocht !!
We vertrokken om 19.00 uur vanaf school en zijn geëindigd bij de sporthal voor een drankje.......

Volgend jaar is de lampionnenoptocht op vrijdag 10 november 2017. De Deventer dweilers zijn weer geboekt!

Gezellige film middag en avond, volgend jaar weer!

Speeltuin Epse

Op vrijdag 18 november stond de filmmiddag en avond gepland in de kantine van SV Epse.

Er werden 3 films gedraaid, voor verschillende leeftijden.
Zo konden de kleinere kinderen lekker knutselen, en was er voor de grotere kinderen rond etenstijd patat.

Volgende jaar is er weer een filmmiddag en avond. Deze wordt gehouden op vrijdag 20 oktober. Dit is in de herfstvakantie!!!

Water Pret 2016

Op zaterdag 27 augustus hadden wij ons jaarlijks waterpret middag. Een echte buikglijbaan, vele waterpistolen een zwembad en sproeiers stonden in de speeltuin klaar om gebruikt te worden door de kinderen. Onder een stralende zon kwamen vele kinderen en ouders naar de speeltuin.
Het werd een gezellige middag.

Voor foto's en filmpjes, zie onze Facebookpagina.

Tags:

Zomerfeesten Epse 2016 is alweer voorbij!

Zomerfeesten 2016 is voorbij.

Ook de speeltuinvereniging heeft zijn steentje bijgedragen aan de vernieuwde zomerfeesten van Epse. De hollandse spelletjes, hindernisbaan en freerunning waren een succes!
Graag willen wij iedereen bedanken die ons geholpen heeft, de kinderen die mee gedaan hebben en natuurlijk ook de organisatie van de zomerfeesten voor het organiseren van een super mooie feest!
Bedankt!

Abonneren op Speeltuinvereniging Epse RSS